Biešu vinegrets ar olu un siļķi


Nepieciešams:

• Bietes – 4 gab.,
• Kartupeļi – 2 gab.,
• Burkāni – 2 gab.,
• Skābēti kāposti – 200 g,
• Sīpols – 1 gab.,
• Olas – 3 gab.,
• Olīveļļa – 3 ēdamk.,
• Zaļumi – 1 sauja,
• Selection by Rimi sāls pēc garšas,
• Selection by Rimi citronpipari pēc garšas,
• Marinēta siļķe – 400 g.

Pagatavošana laiks: 1 h

Pagatavošana:

• Novāri bietes, kartupeļus un burkānus

• Nomizo novārītos dārzeņus un sagriez kubiņos

• Novāri olas (5. – 6.min.)

• Smalki sagriez sīpolu un skābētos kāpostus

• Sagriez siļķes fileju, sarīvē olas un sakapā zaļumus

• Kārto salātus traukos, liekot kārtās visas sastāvdaļas

• Pa virsu lej olīveļļu, uzkaisa sāli un citronpiparus

Aikāgaršo padoms!

Pagatavo šos salātus arī lielā traukā, jaucot visas sastāvdaļas uzreiz kopā. Pamēģini pievienot arī ābolu, tas lieliski garšos kopā ar pārējām sastāvdaļām.

 

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress