Pappardelle ar krēmīgu mērci un pašmāju dārzā audzētiem spinātiem



Garšīgi un veselīgi - Pappardelle ar krēmīgu mērci un pašmāju dārzā audzētiem spinātiem.

Sastāvdaļas:

  • Ekoloģiskā olu Pappardelle 200 – 250 g

  • Saldais krējums 100 ml

  • Spināti 100 g

  • Baravikas 150 g

  • Redīsi 70 g

  • Sīpoli 15 g

  • Trifeļu eļļa

  • Sāls, pipari, garšvielasP

  • Parmezāna siers


Pagatavošana:

Trifeļu eļļā apcep sīpolus, tad pievieno sēnes, spinātus un visu masu apcep. Pēc tam pievieno saldo krējumu, uzvāra, pievieno pappardelle un garšvielas. Uzsilda un kārto uz šķīvja, pārkaisot ar parmezāna sieru.

Avots: “Lighthouse” šefpavārs Jurijs Mjalenkovs.

 
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress