Pappardelle ar krēmīgu mērci un pašmāju dārzā audzētiem spinātiem


Sastāvdaļas

  • Ekoloģiskā olu Pappardelle 200 – 250 g

  • Saldais krējums 100 ml

  • Spināti 100 g

  • Baravikas 150 g

  • Redīsi 70 g

  • Sīpoli 15 g

  • Trifeļu eļļa

  • Sāls, pipari, garšvielas

  • Parmezāna siers


Pagatavošana
Trifeļu eļļā apcep sīpolus, tad pievieno sēnes, spinātus un visu masu apcep. Pēc tam pievieno saldo krējumu, uzvāra, pievieno pappardelle un garšvielas. Uzsilda un kārto uz šķīvja, pārkaisot ar parmezāna sieru.

 

 

Avots: “Lighthouse” šefpavārs Jurijs Mjalenkovs

 
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress