Porcijas: 2 - 4 personām
Gatavošanas laiks: 15 min
Sastāvdaļas:
Bagete - 1 gab.
Krēmsiers - 180 g
Olas L izmēra - 1 gab.
Šķiņķis vai bekons - 4 šķēles
Saulē kaltēti tomāti - 4 gab.
Ķiploks 1-2 daivas
Pagatavošana:
Izgreb bagetes mīkstumu, izgriežot virsējā garozā garenu iedobi. Sajauc sieru ar olu, pievieno sagrieztu šķiņķi un kaltētus tomātus. Masu pilda bagetē un cep 10 minūtes 180 grādos. “Izgrebto maizi noteikti nemet ārā! Sagriez to kubiņos, apslaki ar eļļu un pievieno sasmalcinātu ķiploku. Maizes kubiņus izvieto blakus bagetei un cep vienlaicīgi, lai izveidojas grauzdiņi - noderēs salātiem!” iesaka šefpavārs Normunds Baranovskis.