Sešas īpaši sildošu dzērienu receptes aukstajiem ziemas vakariem



Karstie kokteiļi vēsajā un tumšajā laikā ir kļuvuši īpaši aktuāli. Tie ļauj sasildīties un rada ziemas sezonai raksturīgo atmosfēru. Kā tad īsti pagatavot karstos kokteiļus? Kā skaidro Elkor FOOD&WINE vadītāja, ne tikai vīnu var karsēt, tādējādi padarot to par īpaši sildošu un ziemīgu dzērienu, arī citus savus iecienītākos kokteiļus var baudīt karstus. Tas ir ļoti vienkārši – galvenais ir dzērienu nevārīt, bet sildīt līdz aptuveni 60 grādu temperatūrai, tādējādi pastiprinot dzēriena aromātu un nezaudējot labās garšas īpašības.

Apskati 6 īpaši sildošu dzērienu receptes un iedvesmojies savam ziemas kokteilim!

Karstais ābolu pīrāgs glāzē

  • Tumšais rums 50 ml

  • Ābolu sula 150 ml

  • Malts kanēlis

  • Kanēļa standziņa


dekorēšanai

  • Ābola daiviņa


Karstais balzāms

  • Rīgas melnais balzāms 25 ml

  • Upeņu sula 175 ml

  • Apelsīna daiviņa


Stiprais morss

  • Dzērveņu sula 175 ml

  • Degvīns 25 ml

  • Medus 15 ml

  • Kanēļa standziņa

  • Apelsīna daiviņa

  • Svaiga piparmētra


Sildošais apelsīns

  • Apelsīnu sula 175 ml

  • Degvīns 25 ml

  • Medus 15 ml

  • Kanēļa standziņa

  • Apelsīna daiviņa


Karstā Pina Colada

  • Malibu Kokosriekstu rums 50 ml

  • Ananāsu sula 150 ml

  • Laima sula 15 ml

  • Ananāsa daiviņa

  • Svaiga piparmētra


Klasiskā imunitātes tēja

  • Citrons 30 gr

  • Medus 20 gr

  • Svaigs ingvers 25 gr

  • Svaiga piparmētra


 
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress