Tiramisu ar dzērvenēm



Tiramisu ar dzērvenēm ir jebkura salduma mīļa sapnis. Tiramisu sniegs debešķīgu saldumu, bet dzērvenes piešķirs pikantu skābumu.

Nepieciešams:

  • Cepumi “dāmu pirkstiņi” – 1 iepakojums

  • Maskarpone siers – 500 g

  • Saldais krējums – 250 g

  • Pūdercukurs – 250 g

  • Laims 1 – gab.

  • Svaigas dzērvenes – 250 g

  • Brūnais cukurs – 100 g

  • Espreso kafija – 200 ml

  • Kakao pulveris – 4 ēdamk.


Pagatavošana:

1. Pagatavo stipru espreso kafiju.
2. Uzputo saldo krējumu ar pūdercukuru biezā krēmā.
3. Pievieno maskarpone sieru.
4. Piespied laima sulu un masu sajauc.
5. Dzērvenes saspied ar brūno cukuru.
6. Iemērc no vienas puses dāmu pirkstiņu cepumus kafijā un kārto uz šķīvja.
7. Uz cepumiem klāj krēma kārtu, pēc tam dzērveņu kārtu.
8. Pēdējā kārtā liec krēmu un pārkaisi ar kakao pulveri.
9. Liec ledusskapī vismaz uz 1 h, lai deserts “savelkas”

Vislabāk šo desertu gatavo iepriekšējā dienā un uzglabā ledusskapī noslēgtā traukā.

Pagatavošanas laiks: 1.5 stundas.

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis

 
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress