1188 izveidojis Jāņu ielīgošanas pasākumu karti

Uzziņu dienests 1188 mājas lapā ir izveidojis Jāņu ielīgošanas pasākumu karti www.1188.lv/karte/2012/ligo, kurā ir apkopota visplašākā informācija par Vasaras saulgriežu pasākumiem un koncertiem, svētku gadatirgiem un tirdziņiem, kā arī izrādēm un citām ar Līgo tradīcijām saistītām aktivitātēm visā Latvijā. Šobrīd ielīgošanas pasākumu sadaļā ir apkopoti gandrīz 400 dažādi pasākumi, un datu bāze pastāvīgi tiek papildināta.


Visiem tiem, kas izmanto planšetdatorus, viedtālruņus un citas mobilās iekārtas, Uzziņu dienests 1188 ir izstrādājis Līgo kartes mobilo versiju - http://m.1188.lv/ligo, kas ļaus izvēlēties tuvāk esošo pasākuma vietu un uzzināt, kādu izklaides programmu tā piedāvā.


Arī speciālajā izklaides sadaļā - www.1188.lv/izklaide/meklet/tagi/ligo-jani-2012 - var ērti iepazīties ar visiem ielīgošanas pasākumiem un iegūt papildus informāciju pasākuma organizētāju interneta mājas lapā.


Kā liecina Uzziņu dienesta 1188 apkopotā statistika, interese par Līgo svētku pasākumiem aktualizējas tieši pirmssvētku un svētku dienās. Cilvēki cenšas brīvdienas izmantot racionāli, tāpēc iepazīstas ar pasākumiem un to piedāvātajām iespējām, lai izvēlētos savai gaumei un vajadzībām piemērotākās atpūtas iespējas. Pieredze liecina, ka cilvēki ne tikai vēlas apmeklēt zaļumballes un pīt ziedu vainagus, bet arī plāno laiku izklaidei ģimenes lokā.


Tāpat pirmssvētku laikā mainās pieprasīto uzņēmumu tops - priekšgalā izvirzās naktsmītnes, kempingi un citas aktīvās atpūtas iestādes, pasākumu biļešu iegādes vietas, kā arī transporta uzziņas un diennakts ēdiena piegādes iespējas arī svētkos.


Lai Līgo svētku sadaļā 1188.lv portālā būtu pieejama visplašākā informācija, Uzziņu dienests 1188 aicina sadarboties svētku pasākumu organizatorus un iesūtīt informāciju par rīkotajiem pasākumiem uz e-pastu: pasakumi@1188.lv


 

Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress