Žuljēns ar baravikām



Sastāvdaļas

  • Kartupeļi 25 g,

  • Baravikas 70 g,

  • Saldais krējums 100 ml,

  • Ķiploki 2 – 3 daiviņas,

  • Sīpoli 15 g,

  • Siers 20 g,

  • Ola,

  • Garšvielas.


Pagatavošana:
Eļļā apcep ķiplokus un sīpolus, pievieno baravikas, kartupeļus, visu uzvāra un liek žuljēna traukā. Pēc tam sakuļ olas baltumu un liek to virsū iepriekš pagatavotajai masai žuljēna traukā. Masu pārkaisa ar sieru un liek cepeškrāsnī sildīties, kamēr siers izkūst un kļūst zeltaini brūns.

 

Avots: “Lighthouse” šefpavārs Jurijs Mjalenkovs

 
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress