Grilēts kebabs


Nepieciešams:
• Tradicionālais šašliks – 400 g
• Mocarella siers – 200 g
• Arābu maize Oriental – 1 iepakojums
• Šampinjoni – 6 gab.
• Kabacis – 1 gab.
• Paprika – 1 gab.
• Tomāts – 1 gab.
• Sarkans sīpols – 1 gab.
• Kukurūzas vālīte – 1 gab.
• Tomātu mērce – 4 ēd.k.

Dārzeņu marinādei:
• Ķiploks – 2 daivas
• Citrons – 1/2 gab.
• Svaigs rozmarīns – 1 zariņš
• Čili – šķipsna vai pēc garšas

Pagatavošanas laiks: 30 min.

Pagatavošana:
1. Vispirms gatavo dārzeņu marinādi: smalki sakapā ķiploku un rozmarīnu, pievieno citrona sulu un čili.
2. Dārzeņus sagriez palielos gabalos un pārlej ar marinādi, atstāj uz dažām minūtēm.
3. Dārzeņi ir gatavi grilēšanai
4. Uz grila izcep šašliku
5. Gatavo šašliku, dārzeņus sagriez mazākos gabalos
6. Ar rokām nelielos gabaliņos saplucini mocarella sieru
7. Šašliku un dārzeņus pildi arābu maizē Pievieno tomātu mērci un sieru
8. Piepildītās maizes cep uz grila nelielā karstumā 1–2 minūtes no katras puses. Pasniedz siltas.

Aikāgaršo ieteikums!
Kebaba pildījumam var izmantot arī lasi, kā arī izvēlēties citu sieru un dažādus garšaugus.

 

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis

 
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress