Cepti vistu šķiņķīši 4 personām





Sastāvdaļas:

  • 4 vistu šķiņķīši,

  • 100 g siera,

  • 4 marinēti gurķīši,

  • 1 sīpols,

  • majonēze,

  • garšvielas pēc patikas.


Pagatavošana:

Šķiņķīšiem izņem kauliņus, ieziež ar sāli un garšvielām. Cepamtraukā liek šķiņķīšus, katram gabaliņam virsu uzliek riņķīšos sagrieztus gurķīšus un sīpolus, visu pārklāj ar sarīvētu sieru, tad ka pēdējo slāni, katram gabaliņam virsū uzspiež majonēzi. Liek cepeškrāsnī, cep nelielā siltumā divas stundas.

 

Sieviešu Pasaule


 
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress