Rupjmaizes rika ar medu un pikanto Latvijas bekonu


Nepieciešams:

  • 4 šķēles rupjmaizes,

  • 2 ēdamkarotes medus,

  • 200 g kūpinātas cūkgaļas krūtiņas,

  • 1 daiviņa ķiploka,

  • dilles – pēc garšas,

  • pētersīļi – pēc garšas,

  • melnie pipari – pēc garšas,

  • marinēti hallapenjo pipari.


Pagatavošana:

Rupjmaizes šķēles sagriež nelielos gabalos, pārsmērē ar medu. Kūpinātu cūkgaļas krūtiņu samaļ gaļas maļamajā mašīnā, pievieno sakapātas dilles, pētersīļus, ķiploka daiviņu un melnos piparus. Masu rūpīgi samaisa un smērē pa virsu maizītēm. Dekorē ar hallapenjo pipariem un sakapātiem zaļumiem.

 

 

Autors “Tex-Mex” šefpavārs Kristaps Viesturs
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress