Baraviku kotletes





Nepieciešams:

  • 800g baraviku,

  • 100g sviesta,

  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma,

  • 2 olas,

  • 2 ēdamkarotes rīvmaizes,

  • pipari,

  • sāls.


Pagatavošana:

Baravikas notīra, smalki sagriež, vāra mazsālītā ūdenī 30 min, uzliek uz sietiņa, lai nopilinātu, ļauj atdzist, sajauc ar 2 ēdamkarotēm skābā krējuma, 2 ēdamkarotēm rīvmaizes, 1 naža galu piparu, 2 sakultām olām un ~3 ēdamkarotēm izkausēta sviesta. Ļauj masai 30 min pastāvēt, tad izveido garenas vai apaļas kotletes un cep tās sviestā brūnas un liek galdā pie jebkādām saknēm.


 

Sieviešu Pasaule

 
Padalies

laukudzive.lv © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress